Hoppa till sidans innehåll

Spelarbank


Har du ingen lagtillhörighet så ta kontakt med Korpen Luleå så hjälper vi till att förmedla din kontakt vidare till lämpligt lag.

Gör så här:

Mejla till This is a mailto link

Exempel på idrottsbakgrund (alla kan vara med)

Namn: Kalle
Idrott: Fotboll
Kontakt: This is a mailto link
Inlagd: 1706011

"Har era spelare blivit skadade/transferlistade eller är ute på lån, sök ej längre. Jag är 33 år, och var under sommaren -89 med på ett fotbollskollo i Trollhättan där jag kommer ifrån. Därefter var jag under två veckor med i IFK Trollhättan innan jag la skorna på hyllan vid 8 års ålder. Min stora comeback ägde rum sommaren 2006 då jag var given som högerbacken i ett lag av säsongsarbetare på en grekisk ö när vi mötte engelska segelbåtsungdomar. Comebacken var tyvärr kortvarig då jag innan avspark sträckte mig i baksidan av låret under målvaktsuppvärmningen. Enligt egen utsago var jag Trollhättans största fotbollstalang sedan Håkan Milds dagar, om jag bara fortsatt med fotbollen efter mina två veckor vid 8 års ålder."

Spelare söker lag!

Namn: Charlie
Idrott: Fotboll alt. Futsal
Kontakt: This is a mailto link
Inlagd: 170912

Jag har nyligen flyttat hit till Luleå från Malmö för att studera på universitetet. Jag heter Charlie och är 19 år gammal. Jag har spelat fotboll aktivt i klubb tills jag blev 13-14 år. Jag spelade största delen i Malmö FF, något år i Lilla Torg FF och avslutade i Hyllie IK. Jag blev aktiv med fotbollen igen när jag började gymnasiet, då min skola startade ett lag i just korpen, i Malmö då. Där spelade jag i alla tre år på gymnasiet. Jag har alltid spelat som anfallare, men brukar klara mig bra på en offensiv mittfältsplats. Min målrikaste korpsäsong blev 21 mål på 20 matcher. Nu är det några månader sen fotbollen tog slut I Malmö och det hade varit roligt att hitta något lag att lira med här i Luleå. Kan vara bra att nämna att vårt korplag kom antingen sist eller näst sist varje säsong, då det bara var jag och någon till som spelat fotboll förut. Så det spelar inte roll vad för lag jag skulle hamna i, vill bara lira.
Med vänlig hälsning/Charlie

 

 

 

Uppdaterad: 20 FEB 2018 10:38 Skribent: Torbjörn Norrblom

 

Öppettider kansliet

Måndag - Torsdag
Ring innan besök
Se nedan

Telefontider
Mån, Ons: 8 - 12
Tis, Tor: 12 - 15
Fredagar Stängt
070-274 01 70

Kontakt
070-274 01 70 
070-514 01 70

Stötta Korpen Luleå! Köp en digital bingolott.

Klicka här>>

Bingolotto

Så här spelar du digital Bingolott

 


 

 

Postadress:
Korpförening Luleå - Korpen
Idrottens hus, Kronan A3b
97442 Luleå

Besöksadress:
Idrottens hus, Kronan A3
97442 Luleå

Kontakt:
Tel: 0705140170
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

x