Hoppa till sidans innehåll

Padel

Padel

På grund av få anmälda lag, så är Padelserien tyvärr inställd!

Padel

Padel kan beskrivas som en blandning av squash och tennis och spelas allt som oftast två mot två. Det är en perfekt motionsform för dig som gillar racketsport och uppskattar att spela i lag.

I Korpen Luleå kan du spela seriespel i padel.  Vi arrangerar seriespel på söndagar. Serierna kommer att delas upp div1, div2 osv. Varje div inhåller 6st lag och efter 5st omgångar flyttas två lag upp och/eller två lag ner. 10st omgånger totalt. Vill du veta mer kan du klicka dig runt med hjälp av menyn. Seriespelet spelas i PDL Center Luleå.

Kö/reservlista

Skicka i så fall ett mail till This is a mailto link  om ett lag hoppar av så hör vi av oss. 

Spelklasser

Vi erbjuder öppen spelklass 

Antal matcher

Lagen spelar en match per vecka (uppehåll för sportlov, påsklov, och höstlov). Inomhus spelas totalt 10 matcher.

Upplägg

Seriespelet tillämpar divisionsindelning beroende på hur lagen placerat sig föregående säsong. Lagen svarar även på en fråga gällande nivå vid anmälan som används för att placera in nya lag i lämplig division. Upp och nedflyttning mellan divisionerna görs en gånger per säsong för att skapa så jämna matcher som möjligt.

Matchformat

Speltiden är 60 minuter. Matcherna spelas i 3 set med Golden point. Lagen får poäng per vunnet set och delar på poängen vid ett set som inte hinner spelas klart. Se mer utförlig beskrivning under poängräkning.

Flytta match

Vi har fasta tider bokade och kan inte flytta matcher. Lagen bör därför ha flera spelare registrerade i laget för att förhindra walkover. Det är även okej att boka en egen tid att spela matchen på, se nedan. Om egen tid bokas så betlar ni den själva.

Boka egen tid

Matchen får spelas på en tid som lagen bokat själva. Mejla ny speltid så kan vi justera tiden i spelschemat. OBS! matchen måste spelas innan sista speltillfället inför upp och nedflyttning mellan divisionerna. 

Walkover

Om ett lag lämnar walkover utan att höra av sig kostar det 400kr. Laget som drabbas av detta ska meddela kansliet så att vi kan fakturera det felande laget. kontaktuppgifter till motståndarna hittar ni genom att klicka er in på matchen i inloggat läge. Resultatet rapporteras som 6 - Walkover. Laget som inte lämnar walkover får gärna utnyttja tiden ändå.

Matchbollar

Hemmalaget står för bollar till match.

Resultatrapportering

Det är båda lagledarnas ansvar att rapportera in resultat via medlemssystemet, senast två timmar efter match ska resultatet vara rapporterat.

Deltagare

Alla deltagare ska vara registrerade i laget och ha ett giltigt medlemskap i föreningen (50 kr/person/år). Lagledaren ansvarar för att bjuda in sina lagkamrater till laget.

________________________________________________________

Mer info This is a mailto link

 

Begränsad bemanning på kansliet.
Vi finns på mobilen på dessa tider eller lämna meddelande på mail:
This is a mailto link

Måndag 08.00 – 12.00
Tisdag 12.00 – 15.00
Onsdag 08.00 -12.00
Torsdag 12.00 -15.00
Fredag Stängt!

070 – 274 01 70
070 - 514 01 70

----------------------------

Stötta Korpen Luleå! Köp en digital bingolott.

Klicka här>>

Bingolotto

Så här spelar du digital Bingolott

 


 

 

Postadress:
Korpförening Luleå - Korpen
Idrottens Hus, Maskinvägen 27
97254 Luleå

Besöksadress:
Idrottens Hus, Maskinvägen 27
97254 Luleå

Kontakt:
Tel: 0705140170
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

x