Hoppa till sidans innehåll

Korpinnebandy

Alla platsar i korpinnebandy

Har du spelat organiserad innebandy men vill trappa ner och   spela mer på skoj, med kompisar eller arbetskamrater? Har du aldrig spelat   innebandy tidigare men tycker det verkar roligt och vill testa? Är du gammal   eller ung? Kille eller tjej? Det spelar ingen roll – alla platsar i korpinnebandy.

I Korpen spelar vi innebandy enligt Svenska   Innebandyförbundets regler, om än med lite kortare speltid. De flesta av våra   föreningar runt om i landet organiserar seriespel för både killar och tjejer,   ofta även för mixade lag. Korpen ser till att det finns planer och utbildade   domare. På många håll organiseras också turneringar.

Två gånger om året får ditt lag chansen att mäta era krafter   mot andra korplag i Korpiaden, som hålls i Falun i februari och Göteborg i   juni.

Allt du behöver göra är att samla ihop dina kompisar – till   exempel i bostadsområdet, i skolan eller på arbetsplatsen – utse en   kontaktperson och ta kontakt med din närmaste korpförening. Eller också   bildar ni en korpförening själva.

När ni blir medlemmar i Korpen blir ni också automatiskt   försäkrade och får dessutom möjlighet till utveckling genom vår  ledarutbildning i samarbete med SISU Idrottsutbildarna.

 

Semester!! 

Semestertider!

Kansliet är stängt för semester mellan den 24/6 - 31/7 och öppnar åter måndag den 1/8. Ha en trevlig sommar och välkommen tillbaka 1 augusti!

Vi kommer att kolla mailen och mobilen sporadiskt under semestern: This is a mailto link , 070-274 01 70

Begränsad bemanning på kansliet.
Vi finns på mobilen på dessa tider eller lämna meddelande på mail:
This is a mailto link

Måndag 08.00 – 12.00
Tisdag 12.00 – 15.00
Onsdag 08.00 -12.00
Torsdag 12.00 -15.00
Fredag Stängt!

070 – 274 01 70

----------------------------

Stötta Korpen Luleå! Köp en digital bingolott.

Klicka här>>

Bingolotto

Så här spelar du digital Bingolott

 


 

 

Postadress:
Korpförening Luleå - Korpen
Idrottens Hus, Maskinvägen 27
97254 Luleå

Besöksadress:
Idrottens Hus, Maskinvägen 27
97254 Luleå

Kontakt:
Tel: 0705140170
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

x